Marit Solum Smaaskjær
Marit Solum Smaaskjær

Stipendutstillingen Buskerud Kunstsenter

Forstørr bilde

Utstillingsåpning onsdag 26.juni klokken 19. Utstillingen varer til 4 august. Jeg deltar med kulltegningen "Villnis" 100x150 cm. 

Har alltid sett figurer og spennende former i linjer og mellomrom i naturen. Som her med rotfallet som har blitt til kulltegningen «Villnis». Roten møter meg på tur inn i Røysjømarka fra Knivåsen. I rotfallet ser jeg oftest en snill hund, men fra en annen vinkel forandrer den seg til en fugl med kroket nebb. Kan du også se meg?

Med støtte fra Bildende Kunstnerens Hjelpefond, arrangeres det igjen Stipendutstilling på Buskerud Kunstsenter! Billedkunstnere og kunsthåndverkere fra Buskerud deltar på stor gruppeutstilling denne sommeren. Utstillingen er et forsøk på å vise tendenser i kunstnermiljøet i Buskerud. Utstillingen er tverrmedial og publikum vil kunne se installasjon, maleri, skulptur, glass, smykker og fotografi.
På utstillingsåpningen vil fem kunstnere motta produksjonsstipend på kr. 20 000. Produksjonsstipendene er støttet av Bildende Kunstneres Hjelpefond.
 

Marit Solum Smaaskjær
Kniveåsen Terrasse 49, 3036 Drammen. Mobil 41040288